Over Evelien


Na een periode van 16 jaren in de farmaceutische industrie te hebben gewerkt, kwam ik zelf in een burn-out terecht.  In deze periode heb ik besloten het roer om te gooien en me te gaan richten op het behandelen van de medemens met soortgelijke problemen. Door mijn hooggevoeligheid en zeer empathische vermogens, kan ik snel schakelen en ín-tunen op de client, waardoor de rode draad of kern van het probleem  in beeld komt.

 


 De afgelopen acht jaren heb ik mij verdiept in de energetische balans van het lichaam, psychische overbelasting, rouwverwerking en chronische vermoeidheid. 

Ik ontdekte een unieke methode om de onbalans in het lichaam op te sporen en te meten. Ik leerde  deze te behandelen en te kunnen voorkomen in de toekomst. Ook vond ik een nieuwe technologie die deze energie tekorten weer aan kan vullen.

 

 

Naast de technologie en de meetmethode gebruik ik mijn gezonde verstand, mijn opleiding als coach en therapeut en m´n goed ontwikkelde intuïtie, om iedere client te kunnen helpen. 


De wet van de minste weerstand


Een aantal jaren geleden is mijn boek  ´De wet van de minste weerstand´ uitgegeven.

Een zelfhulp boek over het bewustzijn van de mens en het vermogen om met onze gedachten en emoties, ons leven te sturen in de gewenste richting.  Doordat het boek werd uitgegeven, kwamen  ook verzoeken voor het schrijven van columns  over bewustzijn, creatie en energie, in een aantal websites en tijdschriften.

Naast coach en therapeut, geef ik seminars en boekpresentaties over ´bewustzijn´ en de menselijke vermogens tot creatie en materialisatie.

Ook ben ik licentiehouder van de aparatuur die ik inzet bij de diverse behandelingen. Hierdoor is het mogelijk, zelf eventueel thuis de behandeling voort te kunnen zetten.